Español English
Inici · Sinopsi
La nostra firma
Clients
Serveis
L'empresa
L'empresari
ORGANIZE GROUP
Per què Organize?
Contacte · CV
Dossier en format PDF
CURSOS · FORMACIÓ
AGENDA DELS CURSOS
INSCRIPCIÓ CURSOS

 

ORGANIZE Enginyers Consultors d'Organització és una firma de consultoria d'organització fundada l'any 2007 per Ricard Nogués i Parra (1966), Enginyer i MBA, directiu professional vinculat al món empresarial des de fa més de vint anys, el qual ha treballat en diverses empreses multinacionals i en diverses àrees d’aquestes, com a Executiu. Una de les seves feines  la va desenvolupar com a Director General d’una PIME.

Actualment és Soci Director d’ORGANIZE Enginyers Consultors d'Organització i, a més de dirigir-la, treballa com a Enginyer Consultor i Formador. El coneixement i l’ampla experiència en l’àmbit directiu són els avaladors dels serveis oferts,  per tal d'obtenir i millorar la rendibilitat de la companyia client. També és membre de la Junta de Govern d'ENGINYERS BCN-Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

 

La definició del què és i del què vol ser la companyia ORGANIZE Enginyers Consultors d'Organització queda  especificada a través dels conceptes estratègics de missió, visió i valors.

MISSIÓ: ser una societat d'Enginyers Consultors d'Organització per donar suport i acompanyament a l’empresa i a l'empresari, a través dels serveis especialitzats:

  • Business Clinic: Desenvolupament d'Auditories de Gestió i Organització (Auditories Comercials, Auditories de Compres, Auditories de Producció i Auditories de Manteniment).
  • Search & Select: Selecció de l'equip humà especialitzada en la cerca de Comercials, Enginyers  i Directius.
  • Coaching: Creixement personal i professional per a Comercials, Enginyers i Directius.
  • Training: Formació especialitzada per a Comercials, Enginyers  i Directius.

 VISIÓ: ser el referent del mercat objectiu d'Enginyers Consultors d'Organització en els serveis de: Business Clinic, Search & Select, Coaching  i Training.

VALORS:  l’experiència, la proximitat, el compromís, l'empatia i la confiança.

 

Els principals clients de l’empresa estan diversificats en entitats institucionals, privades (retail i terciari), industrials i contractistes (constructores i instal·ladores).  

La seu de la companyia és a Badalona, amb un equip humà de col·laboradors especialitzats en l’àmbit de l’empresa.

 

Ricard Nogués Parra
Soci Director

 

Per contractar qualsevol dels nostres serveis, contacti amb nosaltres a:   info@organize.es  o al telèfon  618 255 758.

 

 

  Contacte