Español English
Inici · Sinopsi
La nostra firma
Clients
Serveis
L'empresa
Conceptes
Les claus
L'empresari
ORGANIZE GROUP
Per què Organize?
Contacte · CV
Dossier en format PDF

empresa

[1370; de emprendre]
2 ECON 1
Unitat economicojurídica que duu a terme la síntesi dels elements de la producció, per a l'obtenció de béns o de serveis destinats al canvi.

(Gran Diccionari de la llengua catalana)

 


L’empresa és la suma d’un projecte i un equip humà. El projecte queda definit per la missió i la visió. La missió és la definició de l’essència de la companyia. La visió descriu allò que vol ser com a perspectiva estratègica.  L’equip humà és el conjunt de persones que aplegades sota un mateix objectiu comú dins d’una societat aporten i desenvolupen els valors de l’empresa. El resultat final de l’equació és el de crear riquesa social i econòmica.

Tal com es descriu, el projecte aplegarà totes les accions bàsiques i decisives per desenvolupar els productes i els serveis.

L’equip humà, la part activa de l’empresa, es distribuirà d’acord amb un organigrama per tal de seguir les línies directrius del projecte empresarial.

ORGANIZE Enginyers Consultors d'Organització, conceptualitza l’organigrama d’una empresa com un fet circular en el centre del qual hi ha l’Empresari o el Directiu que rep el suport i l'acompanyament de l'Enginyer Consultor d'Organització. Al voltant de l'empresari i la direcció hi ha les cinc àrees bàsiques que formen la societat: l’Àrea Comercial, l’Àrea Organització, l’Àrea Producció, l’Àrea Recursos Humans i l’Àrea Financera.

L'empresari i els directius establiran el control de la companyia d'acord amb el model i la política empresarial establerts, i rebran el suport i acompanyament de l'Enginyer Consultor d'Organització.

L’organigrama i el nostre lema, segons el model plantejat per ORGANIZE Enginyers Consultors d'Organització, és el següent:

ACOMPANYEM L'EMPRESA I L'EMPRESARI

 

Per contractar qualsevol dels nostres serveis, contacti amb nosaltres a:  info@organize.es  o al telèfon  618 255 758.

 

 

  Contacte